Sønderknust Klopp: Kagawa bliver misbrugt i United

Et perfekt match skulle man altså tro. Men Kagawas tidligere træner i Dortmund, Jürgen Klopp, begræder nu den måde, som den asiatiske tryllekunstner bliver brugt på i den nykronede engelske mesterklub.

- Shinji Kagawa er en af verdens bedste spillere, og nu spiller han 20 minutter i Manchester United - på venstrefløjen! Mit hjerte går i stykker, siger den karismatiske Jürgen Klopp til den engelske avis The Guardian.

Den 45-årige tyske succestræner slår sig i hovedet med sin håndflade, mens han fortæller. Der er nemlig kun én rigtig plads på en fodboldbane for Kagawa, der blot er startet inde 17 gange for Manchester United i Premier League i denne sæson.

- Jeg får tårer i øjnene. Shinjis er bedst på den centrale midtbane. Han er en offensiv midtbanespiller med en af de bedste næser for mål, jeg nogensinde har set, siger Jürgen Klopp.

Den nu 24-årige offensive midtbanespiller var et gigantisk tab for Dortmund. Kagawa var med til at vinde to mesterskaber i træk for den traditionsrige klub med hjemmebane på Signal Iduna Park inden skiftet til mægtige Old Trafford.

Det var derfor en naturlig trist afsked, da skiftet var en realitet sidste sommer.

- Da han forlod os, græd vi ud i hinandens arme i 20 minutter, siger Jürgen Klopp til The Guardian.

På lørdag kan Klopp med en sejr over rivalerne fra Bayern München vinde Champions League. Mon ikke det vil være et passende plaster på såret?

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip