Søren Kjeldsen føler sig godt tilpas inden US Masters

Når majorturneringen US Masters begynder torsdag, er det med den danske golfspiller Søren Kjeldsen i feltet.

Danskeren, der ligger nummer 44 på verdensranglisten, har ikke selv været tilfreds med sit spil på det seneste, men nu føler han, at tingene falder på plads inden den prestigefyldte turnering.

- De sidste par dage er min træning gået bedre, end jeg havde frygtet. Jeg er ved at få det vendt og føler mig bedre tilpas, end jeg havde regnet med.

- Jeg havde forventet, at jeg ville være meget overspændt, men det synes jeg faktisk ikke, jeg er. Træningen er gået bedre, og så slapper jeg mere af og føler mig godt tilpas, siger Kjeldsen til Viasat.

Kjeldsen er dog ikke bange for, at han kommer til at slappe for meget af til den vigtige turnering.

- Jeg har aldrig slået et golfslag, hvor jeg ikke var spændt nok. Men jeg har slået rigtig mange, hvor jeg var overspændt. Sådan tror jeg, mange har det, forklarer han.

Han er dog forsigtig med at melde et mål ud for sin egen præstation i turneringen, som han kalder verdens bedste.

- Jeg har ikke forventninger til resultatet. Jeg har spillet længe nok til at vide, at hvis jeg rammer noget godt, så kan jeg være med. Så for mig handler det om at komme der hen, hvor jeg giver mig selv de bedst mulige chancer for at spille godt.

- Det kan godt være, at mange tror, jeg ikke kan blande mig. Men jeg har altid været god til at vise, at jeg kunne. Så hvis jeg gør det i den her uge, så er det ikke første gang, lyder det optimistisk fra Kjeldsen.

US Masters løber af stablen på Augusta National Golf Club i den amerikanske stat Georgia fra torsdag til søndag.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip