Søren Kjeldsen: Mit hårde arbejde har givet pote

Skrevet af admin

15/07/2016

Mest læste i dag

Den danske golfspiller Søren Kjeldsen sendte torsdag et signal til sine rivaler ved British Open om, at han har tænkt sig at spille med om titlen i majorturneringen i år.

Han gik den svære Royal Troon-bane i fire slag under par, og det er nok til at blande sig i toppen af feltet efter første runde.

- Jeg har arbejdet hårdere de seneste to år, end jeg nogen har gjort før, og det er rart, at det giver pote. Jeg er virkelig tilfreds med alt lige nu, og kun himlen sætter grænsen, siger nordjyden til Reuters.

Søren Kjeldsen, der er nummer 50 i verden, er fire slag efter den førende ved British Open, amerikaneren Phil Mickelson.

Selv om Kjeldsen er fyldt 41 år, spiller han i disse år noget af det bedste golf i sin karriere.

- De seneste 18 måneder har været virkelig gode for mig, men så spillede jeg dårligt ved US Open i sidste måned og ved WGC Bridgestone Invitational i Ohio, siger Søren Kjeldsen.

- Men så skete der noget ved Scottish Open i sidste uge, og nu føler jeg mig ret godt tilpas, siger han.

Forholdene på Royal Troon i Skotland bliver næppe bedre, end de var torsdag. Det udnyttede Kjeldsen til at lave seks birdies og kun to bogeys på den vanskelige bane, hvor særligt de sidste ni huller er meget svære.

- Vi kommer formentlig aldrig igen til at spiller bagnieren så let, som vi gjorde i dag. Forholdene var perfekte, siger Kjeldsen.

Mickelson er tre slag foran landsmanden Patrick Reed og den tidligere tyske verdensetter Martin Kaymer, der deler andenpladsen.

Derefter følger otte spillere heriblandt Kjeldsen. De øvrige danskere liggere længere tilbage i feltet.

/ritzau/