Søren Larsen uforstående over bænkeplads

AGF gik videre i pokalturneringen i onsdags med en 3-1-sejr over 1. divisionsholdet Brønshøj. Angriberen Søren Larsen nettede to gange i sejren, og det gav ham smilet tilbage, efter han i nederlaget til Brøndby sidste weekend startede på bænken.

Søren Larsen har scoret seks mål i seks kampe, og han lagde ikke fingre imellem, da han skulle sætte ord på sin skuffelse over at ryge på bænken mod Brøndby. Han mente, at det var en stor fejl af træner Peter Sørensen.

- Jeg synes, at det må svært at sætte en mand af, der har scoret i flere kampe op til. Men det er nu engang Peters beslutning, og så må jeg vise, at det var en kæmpefejl, han begik. Og det tror jeg godt, han er klar over, siger Søren Larsen til Jyllands-Posten.

Ovenpå pokalsejren over Brønshøj sendte Søren Larsen også yderligere en pil i retning af sin træner Peter Sørensen, da han blev spurgt, om han regnede med en startplads i weekendens kamp mod AaB.

- Nej, jeg forventer ikke at starte mod AaB. Nu er det en helt ny modstander, og det kan jo være, at jeg ikke passer til den kamp. Sådan er det åbenbart her, vi stiller hold efter, hvem vi møder, men jeg håber da, jeg er med. Jeg synes, at jeg har vist, at jeg er, hvor jeg skal være, lyder det fra den tidligere landsholdsbomber.

AGF-træner Peter Sørensen havde også kun lutter roser til Søren Larsen efter de to mål mod Brønshøj, og meget tyder på, at angriberen med den målform starter inde mod AaB.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip