Søren Møller fortsætter i spidsen for DGI

55-årige Søren Møller fra Højbjerg brænder for idrætten og det danske foreningsliv. Siden 2001 har han været formand for DGI, og han er klar til flere år i spidsen for idrætsorganisationen, der tæller omkring 1,6 millioner idrætsaktive danskere.

Og da DGI i dag holdt årsmøde i København blev Søren Møller genvalgt som formand uden modkandidater.

Søren Møller har siden 2001 været formand for DGI. Han er uddannet lærer, og har tidligere været forstander for Gerlev Idrætshøjskole.  Udover formandsposten i DGI er Søren Møller bl.a. bestyrelsesmedlem i Danske Spil og formand for DGI-huse & haller, den afdeling under DGI, der arbejder med udvikling af idræts- og halfaciliteter i samarbejde med kommunerne.

Søren Møller bor i Højbjerg ved Århus med børn og sin kone Jonna Toft. Han er ivrig landevejscykler, ligesom han løber i Marselisborg Skovene og træner i DGI-huset i Århus.

- Det er både udfordrende, fornøjeligt og meget spændende at være formand for DGI. Jeg synes også, at jeg har nye ideer og energi at byde ind med, så jeg kan gøre en forskel, siger Søren Møller.

Han fremhæver, at DGI har iværksat en lang række tiltag for at hjælpe både idrætsforeninger og trænere. DGI har bl.a. afholdt det første DM i foreningsudvikling, hvor DGI sammen med de deltagende idrætsforeninger finder forskellige gode veje ind i fremtiden. Søren Møller har kaldt DM i foreningsudvikling for "stærk innovation i græshøjde".

Udover Søren Møller blev følgende genvalgt til DGI’s hovedbestyrelse: Dorte With fra Silkeborg, Jacob Bøgesvang fra Hvidovre og Per Frost Henriksen fra Nivå. Hovedbestyrelsen har i alt ni medlemmer.

Dagens Gossip