Søren Papes kæreste i chok: Nær ven død under massakre på homo-klub i USA

Søren Pape Poulsens kæreste Josue Medina Vásquez havde et spinkelt håb om, at han ville se sin 33-årige ven Martin Benitez Torres igen.

Det håb er nu endegyldigt slukket. Vennen, som Josue Medina Vásquez arbejdede sammen med i otte år, var blandt ofrene for massakren på natklubben Pulse i Orlando natten til søndag, skriver BT

(Artiklen fortsætter under billedet)


Søren Pape Poulsen og kæresten Josue Medina Vásquez ved OL-kvalifikationskampen i herrehåndbold i april. Foto: Polfoto

- Jeg er knust, det har jeg virkelig brug for at sige. Det var meget trist og chokerende for mig. Jeg hørte godt, at han var der, og at han og hans kæreste var en af de savnede efter angrebet. Og jeg havde et håb om, at nogen ville finde ham i live. Vi ledte alle sammen efter ham ved at poste opslag om ham på Facebook i går aftes, siger den knuste ven.

Martin Benitez Torres’ kæreste blev også skudt, men overlevede. Han begyndte at lede efter sin partner, da han blev udskrevet fra hospitalet. Da vidste flere i vennekredsen godt, at Martin Benitez Torres formentlig var død, da han ikke havde givet livstegn fra sig.

Læs også: USA i sorg efter skudmassakre på natklub

Den konservative leders kæreste arbejdede sammen med Martin Benitez Torres i mere end otte år i samme firma i turismeindustrien.

- Han var altid venlig og med et kæmpe smil på læben, en god ven, ansvarlig og i det hele taget en god ven. Han vil altid blive husket i vores sind og hjerter af alle, der mødte ham, lyder et fra Josue Medina Vásquez.

Følg Dagens Politik for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip