Søren Pind og Anders Breinholt mundhugges over Holger K.

Søren Pind har haft travlt på Twitter, hvor han debatterer, hvorfor han har kaldt den nye udenrigsminister i samråd samme dag, som han overtog posten. Især tv-værten Anders Breinholt kritiserer venstremanden.

- Jeg stemmer decideret blankt næste gang. Søren Pind og andre, har I ikke noget vigtig i skal? lyder Breinholts umiddelbare reaktion.

- Det er da fandens, så kloge I er på, hvordan jeg skal passe mit. Rejs til Cuba, hvis det er så paradisisk, lyder svaret fra Pind.

Læs også: Udenrigsminister skal forkare udtalelse om paradis på Cuba

- Jeg er glad for, at du har så meget overskud på 'demokratiets vegne', at du kan stable et samråd på benene udfra så spinkelt et grundlag, fortsætter Anders Breinholt.

- Jeg synes, han skal forklare, hvad han mener. Sådan noget romantik rangerer med dengang-tog-til-tiden ord, skriver Pind.

- Tag den med ham i gangen på Borgen. Men du kan naturligvis håbe på at News sender det live, skriver Breinholt, og sådan fortsætter munhuggeriet med en del flere tweets.

Også chefredaktør på Fyns Amts Avis og politisk kommentator Troels Mylenberg, Radikales Zenia Stampe og flere journalister blander sig i debatten.

Læs også: V-profil om Pinds samråd: Nu må I holde op

Søren Pind har kaldt Holger K. Nielsen i samråd efter en kommentar om Cuba som paradis. Den faldt, da han overtog posten som udenrigsminister fra Villy Søvndal i går.

Her gav han Søvndal en hængekøje og en cd med cubansk musik i afskedsgave.

- Så hvis du ikke får tid til at tage til Cuba, så kan du her til sommer hænge hængekøjen op mellem to træer og høre den her cd og drømme dig til de cubanske strande og det cubanske paradis, sagde Holger K. Nielsen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Det er faldet Søren Pind for brystet, da han mener, at det er at romantisere et diktatur.

Også internt i Venstre er der uenighed om samrådet. Blandt andet mener Jens Rohde, at det er en overreaktion.

Gik Holger K. over stregen med sin Cuba-kommentar, eller overreagerer Søren Pind? Detag i debatten her.

Dagens Gossip