Søren Rieks i infight med træner

Den tidligere Esbjerg-spiller var ikke med, da hans hold NEC Nijmegen lørdag fik tæv 5-0 af PSV, og måske var der lidt irritation, som skulle ud af kroppen, da Rieks trænede med holdet søndag. Rieks kom under træningspasset i tumult med sin egen assistenttræner. Det skriver bold.dk.

- Det skete under et intervalspil, hvor pulsen var oppe. Der var uenighed, om hvorvidt jeg nåede tilbage i tide til at hjælpe mine holdkammerater, og det førte så til mundhuggeri, der igen førte til lidt gensidigt skubben, fortæller Rieks.Den 26-årige offensiv-spiller blev efterfølgende bedt om at forlade træningsbanen, men da han i første omgang nægtede, fordi han ikke mente, han havde gjort noget forkert, tog assistenttræneren fat omkring halsen på Rieks.

Danskeren håber og tror ikke, at den dramatiske batalje får konsekvenser for ham.

- Jeg snakkede med ham (træneren, red) efter træningen, og han indrømmede, at han havde overreageret. Jeg indrømmede også, at jeg havde overreageret.

Søren Rieks fortæller til bold.dk, at han trives i NEC Nijmegen, selvom resultaterne ikke er, som de skal være. Han har ingen planer om at forlade klubben. Og det ændrer søndagens voldsomme træning ikke på.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip