Søren Rieks scorer to gange i Göteborg-sejr

04/05/2015

Normalt er det den danske landsholdsangriber Lasse Vibe, der bomber sejrene hjem for den svenske klub IFK Göteborg, men mandag aften måtte han se sin landsmand Søren Rieks stjæle rampelyset.

Den tidligere Esbjerg-profil scorede begge hjemmeholdets mål i sejren på 2-1 over Falkenbergs FF.

Rieks indledte scoringen til 1-0 efter 55 minutter og cementerede føringen ni minutter før tid.

Og så kunne det næppe ødelægge Rieks' humør, at Hakeem Araba reducerede på et straffespark kort efter.

Fire minutter før tid kunne Rieks lade sig hylde af tilskuerne, da han blev erstattet med landsmanden Thomas Mikkelsen, der er lejet i OB.

To øvrige danskere, Lasse Vibe og Jakob Ankersen, fik fuld spilletid for Göteborg, der ligger nummer tre i den svenske liga.