Søren Ryge udgiver ny DVD: Nu kan du få hans Greatest Hits om haver

TV-værten og en af Danmarks mest kendte have-entusiaster, Søren Ryge fra DR, er nu på gaden med en ny DVD.

Man kan sige det er en Have Greatest Hits, for det en samling af de otte bedste haveudsendelser han lavet i de sidste 24 år der er på DVDen "Søren Ryges Bedste Haver".

Det er dermed den tredje Søren Ryge-DVD i rækken, og forgængerne ’Anders & Julius’ og ’Ti Gode Historier’ har haft kæmpe succes med næsten 100.000 solgte eksemplarer til sammen.

Man kommer på denne DVD med Søren Ryge på besøg i både danske og udenlandske haver, og haverne er i sig selv et særsyn af æstetisk karakter, og man gribes af de unikke personligheder der ejer eller passer haverne, samt de fantastiske historier de har at fortælle.

Seeren kommer både på besøg i den gamle park omkring Gråsten Slot sammen med Dronning Ingrid og slotsgartneren Moseholt i "En have i Gråsten", en tur til haven i Lund der bliver holdt i gennem flere generationer i programmerne "Bodils have" og "17 år efter".

I "Skånske haver" tager Søren Ryge os med på en vandring i syv vidt forskellige skånske haver, og i "Christianias haver" besøger vi fristadens haver, og de mennesker der passer dem.

Søren Ryge besøger derudover Mads og Tove i Tim, der har en af de smukkeste haver i Vestjylland, Oles have i Thurø der har både frugttræer, fjerkræ, et dansegulv og en ni-hullers golfbane i "En legehave", samt tager turen til England hvor hække gøres til genstand for kunst i programmet "Engelske haver og hække".

I alt næsten fire timers fantastisk og betagende fjernsyn i selskab med Søren Ryge og en række fortryllende haver, og den udkommer 29. maj 2012

Dagens Gossip