Søren Sætter efter teater-ulykke: Fem centimeter reddede mit liv

- Jeg siger tak til Vorherre for, at jeg stod på det rigtige sted på det tidspunkt. Havde jeg stået fem centimeter den anden vej, så var jeg formodentlig død eller havde brækket halsen og siddet i rullestol nu.

Sådan ser Søren Sætter-Lassen tilbage på ulykken 7. september sidste år, hvor en scenevæg væltede ned over ham til prøven på stykket Lulu.

Det skriver Berlingske.

Læs også: Stor sikkerhedsbrøler lemlæstede Søren Sætter-Lassen

- Jeg er også taknemmelig for, at jeg ikke opdagede, hvad der var ved at ske. Selvfølgelig kunne jeg måske have nået at løbe væk, men hvis jeg bare lige havde vendt hovedet for at se, hvad der skete, så var jeg jo blevet smadret i hele ansigtet, siger han.

Ulykken gav ham fire brud på ryggen, et brækket skinneben og en flænge i hovedet, der krævede 16 sting. Først i sommer blev han raskmeldt, og til oktober kan publikum se ham i stykket Faderen på Det Kongelige Teater.

Læs også: Fik scenevæg ned over sig: Søren Sætter-Larsen fik et nyt liv efter ulykken

- Jeg glæder mig jo afsindigt til at komme i gang. Det har været et år, hvor jeg faktisk ikke har lavet ret meget – jo, jeg har lavet virkelig meget med min krop, jeg har trænet og trænet og trænet, siger den 58 år gamle skuespiller.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip