Sørensen ødelagde FCMs aften

FC Vestsjælland leverede et flot comeback mod FC Midtjylland og sikrede sig 2-2 i kampens overtid.

Den store helt for FCV blev den tidligere FCM-spiller Dennis Sørensen, der dybt inde i kampens overtid headede udligningen i nettet og fuldendte FCVs stærke slutspurt, hvor de forvandlede 0-2 til et uafgjort resultat og et enkelt point til Superliga-kontoen.

De undertippede gæster så ellers ud til at være langt fra point, indtil FCMs midterforsvarer Erik Sviatchenko dummede sig og inviterede oprykkerne ind i opgøret igen. Helt upresset snittede Sviatchenko et FCV-indlæg ind i eget mål til stillingen 1-2 bag en chanceløs Jonas Lössl.

FC Vestsjælland forsøgte at etablere et pres mod FC Midtjylland i kampens afslutning, men Ove Pedersens udvalgte formåede ikke for alvor at spille sig frem til de helt store muligheder for at udligne. Derimod misbrugte Morten Duncan, som meldte afbud til sin standby-plads på landsholdet med en skade, men altså godt kunne spille fra start for FCM, en kæmpe chance, der definitivt kunne have lukket kampen. Og det blev altså kostbart, da Dennis Sørensen til slog til i overtiden og ødelagde FCMs aften i Herning.

Nogle vil måske mene, at Dennis Sørensen også skyldte et mål, da han fik en kæmpe mulighed for at bringe oprykkerne i front i kampens første minut. Men helt fri foran mål fik han slet ikke ramt bolden ordentligt, og keeper Jonas Lössl kunne derfor afværge inde på stregen.

Efter den lidt haltende start fandt FCM ind til det spil, der har sendt dem solidt i front af Superligaen. Midtjyderne var i flere omgange tæt på, men topholdet måtte vente til det 44. minut, før de kom foran på måltavlen. Det var venstre back Jesper Juelsgård, som med et fornemt hårdt hug fra kanten af feltet bankede FCM foran 1-0.

FCM fortsatte dominansen i anden halvleg, og det lignede en afgørelse, da islandske Eyjolfur Hedinsson med sit første mål i FCM-trøjen scorede til 2-0.

Kort efter den scoring fik hjemmeholdet udvist Izunna Uzochukwu, da nigerianeren ragede sin anden advarsel til sig. Og kombinationen af en mand mindre på banen og Sviatchenkos selvmål endte altså med give FCV den livline, som Dennis Sørensen udnyttede til allersidst ved at stjæle det ene point med hjem til Vestsjælland.

Med pointtabet forpassede FCM muligheden for at udbygge føringen i toppen af ligaen til syv point - men midtjyderne er stadig solidt i front med fem point ned til AaB på andenpladsen. FC Vestsjælland ligger syvendeplads i tabellen med 14 point.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip