Sørgende kattemor prøver at genoplive sine døde killinger, som er blevet stukket ihjel

En række gruopvækkende og hjerteskærende billeder viser, hvordan en sørgende kattemor forgæves forsøger at genoplive sine killinger, der blev stukket ihjel af en gal person.

Killingerne, der var så få dage gamle, at de endnu ikke havde åbnet deres øjne, blev fundet af en ældre kvinde i byen Xi'an, der er hovedstaden i Shaanxi-provinsen i den nordlige del af det gigantiske Kina.

Kvinden, der i flere år har taget sig af byens hjemløse og upopulære katte, fandt den sørgende kattemor ved sine to døde killinger, som forblev livløse ved deres mors kærtegn med poterne og tungen.

Den ene kattekilling var nærmest blevet savet i to dele af den brutale morder.

Kattevennen er kendt for at give en hjælpende hånd til byens hjemløse katte, der fodres og får læ for natten i små papkasser, når de bliver opdaget af den ældre kvinde.

Ikke alle i den kinesiske storby deler kvindens kærlighed til de pelsklædte skabninger, da mange af byens borgere mener, at kattene spreder sygdomme og er skadedyr.

Forleden fandt kvinden, der af The Daily Mail blot omtales som Fru Yang, de to killinger og deres mor, der fik husly i en tom kasse, som hun placerede tæt på sin bopæl i en rolig vejside.

Der ventede Yang et uhyggeligt syn, da hun fem timer senere vendte tilbage til kattene.

Hun så her kattemoren gå hvileløse rundt ved papkassen, mens den mijavende forsøgte at få kontakt til de to døde killinger.

Læs også: Han finder en hund med en 20 kilo tung tumor - ingen tror deres egne øjne, da de ser det her

Kvinden siger, at den ene kat havde fundet hovedet skåret af, mens den anden var blevet stukket flere gange i maven.

Kattemoren nægtede at forlade sit afkom i vejsiden, og nu står den kinesiske katteven tilbage med en sorg i hjertet, mens den lokale ordensmagt ikke ønsker at gøre noget for at personen bag ugerningen.

Den ældre kvinde har nu begravet de to killinger i nærheden af sit hjem, men det store spørgsmål er, om kattemoren nogensinde vil komme sig over sorgen.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip