Søs Egelind før ulykkesdag: Spændt op til lir

Skrevet af admin

13/11/2015

Dagens topnyheder

De færreste har lyst til at skulle noget alt for vigtigt, når der står fredag den 13. i kalenderen. Men for skuespillerinden Søs Egelind er der ikke noget valg, for dagen - som er kendt som lidt af en ulykkesdag - byder både på en Vild med dans-kvartfinale og hendes egen fødselsdag.

- Tjah, skriver den populære skuespillerinde og komiker kryptisk til et barnebillede af sig selv i sort-hvid, som hun har lagt op på Instagram. I sine hashtags afslører hun dog, at billedet refererer til, at hun samme dag kan fejre sin 57 års fødselsdag.

"Kongeriget"-komikeren uddyber, at hun er "taknemmelig" og "spændt op til lir" forud for aftenens dyst i den populære dansekonkurrence Vild med dans. Ja, faktisk tilføjer hun, at det er "den bedste måde at tilbringe dagen på".

I aften skal de fire kendis-dansere "i seng med fjenden", som det hedder i Vild med dans-terminologi. De to yngste tilbageværende deltagere, Ena Spottag og Stephania Potalivo, danner nemlig hold mod alderspræsidenterne John "Faxe" Jensen og Søs Egelind, når holdene samlet skal høste flest point for hver deres pasodoble. Og man kan godt regne med, at der bliver knald på, begge hold danser nemlig til fyrige hits fra rockbandet AC/DC.

Det er ikke bare til holddysten, at Søs Egelind og hendes 31-årige partner Mads Vad skal finde den indre latino frem. Ud over tyrefægterdansen pasodoble skal parrene nemlig også konkurrere om at danse den bedste argentinske tango.

Se barnebilledet på Instagram her: https://www.instagram.com/p/-A9xjJqBjJ/?taken-by=segelind

/ritzau/FOKUS