Søs Egelind raser over kontaktannonce

Søs Egelind har været fast inventar på tv-skærmen de forgangne uger, hvor hun har danset sig ind i seernes hjerter i Vild med dans. Men nu er ballet forbi, og det komiske talent er lettere ophidset over sit seneste interview.

- Aha. Ser man det. Typisk Jeg laver et interview, får det til gennemlæsning, inden det bliver trykt. Og så får de alligevel drejet det til en f...... kontaktannonce, skriver den 57-årige skuespiller og komiker på Instagram.

"Kongeriget"-komikeren har lagt et billede op af en forside med rubrikken "Efter barske år med kræft og skilsmisse: Klar til ny kærlighed". Og det er tydeligvis ikke lige det hun, hun havde regnet med at læse om sig selv.

Søs Egelind blev skilt fra filmfotografen Bjørn Blixt i 2010, og sammen har de to voksne døtre, Molly og Carla.

- Nå, det kunne man have sagt sig selv, skriver skuespillerinden, som røg ud lige før semifinalen i Vild med dans, men tidligere har vundet både dirigentkonkurrencen Maestro og madlavningskonkurrencen Masterchef.

Den 57-årige komiker runder dog sit opslag af med en række hashtags, der indikerer, at hun ikke tager det så tungt: "Hvad kan vi lære af det?", "tabloidnumser", "tilgiv lortet" og afslutningsvis "træk vejret dybt og tæl til 300".

Se opslaget her: https://www.instagram.com/p/-6lIOUKBsV/?taken-by=segelind

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip