To søstre er dømt til voldtægt i Indien for en ’fejl’, deres bror har begået

En 15-årig pige og hendes 23-årige søster har fået en rædselsopvækkende dom i Indien: De skal voldtages og derefter gå i en parade af ydmygelse, nøgne, med et tilhyldet ansigt gennem indiens gader. Det skriver The Telegraph.

Dommen er en del af det indiske øje-for-øje-syn på straf, og søstrene modtager den skræmmende dom som følge af, at deres bror har forelsket og giftet sig med en kvinde, der er af en højere kaste end han selv er.

Broderen og hans familie er blandt kasten de ”urørlige”, mens kvinden, han på et tidspunkt stak af med, er fra en kaste højere.

Læs også: Mand straffer sin kone på brutal vis, da han opdager 50 år gammel affære

Kvinden var oprindeligt lovet væk til en mand af sin egen kaste, men hun nåede at stikke af med broderen til de to dømte, inden brylluppet.

Det forelskede par kom dog tilbage til deres landsby, da de hørte, at broderens familie blev tortureret af det lokale politi, og nu er den opsigtsvækkende dom altså afsagt for at skade broderen.

Søstrene har bedt landets højesteret om hjælp, men står det til deres lokale bystyre 50 kilometer uden for Delhi, skal dommen udføres.

 

Dagens Gossip