Søvnløs Mikkel Hansen: Så basket hele natten

Adrenalinen var stadig oppe at køre, da de danske VM-spillere kom hjem på hotellet efter 30-24-sejren over Kroatien sent fredag aften, så de fleste havde svært ved at sove.

Mikkel Hansen faldt først i søvn ved halv fire-tiden om natten, fordi semifinalen mod kroaterne stadig sad i kroppen og i hovedet. Han brugte tiden på at se amerikansk basket.

- Jeg kom lidt sent i seng. Jeg kunne ikke rigtigt sove, men så var det fint, at jeg kunne ligge og se basket. Mit hold spillede i nat.

- Mit hold er Miami Heat. De er kun i grundspillet, så der er lang vej endnu. Men de vandt og spillede rigtig godt, så jeg er tilfreds, siger Mikkel Hansen.

Miami Heat vandt en overbevisende sejr - ligesom Danmark - på 110-88 over Detroit Pistons anført at Miamis stjernespiller Dwyane Wade, der lavede 29 point.

- Jeg har købt adgang til ligakampene, så jeg kan følge med i ny og i næ. Kampen i nat sluttede klokken tre i nat.

- Jeg prøvede egentlig at sove, men jeg kunne godt se, at der ikke var den store chance for at falde i søvn.

- Det er svært, når man først spiller 21.30, og vi var først tilbage på hotellet klokken halv et. Og så skulle vi lige have lidt at spise, forklarer Mikkel Hansen.

Efter lidt natmad, der bestod af den sædvanlige sammensætning af kød og pasta, forsøgte spillerne at få sovet for at lade op til søndagens finale mod Spanien.

- Jeg deler værelse med René, og han havde også svært ved at sove. Jeg lå og så kampen, og han lå og prøvede at falde i søvn, men det gik ad helvedes til for ham.

- Det var fint nok, for så blev man også lidt træt af det, siger Mikkel Hansen.

Danmark skal spille finalekampen mod Spanien søndag klokken 17.15.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip