Sofia Vergara den bedst betalte TV-stjerne

Titlen kommer fra finansmagasinet Forbes, der placerer Vergara på førstepladsen med en årsindtægt på 30 millioner dollars, lige knap 170 millioner kroner.

Den columbianske skuespillerinde kan takke »Modern Family« for sin topplacering. Forbes påpeger, at hendes medvirken i den populære komedieserie har kastet stribevis af reklameaftaler af sig, så hun i dag betragtes som dronningen af den specialitet, det er at lægge navn til produkter.

Vergara topper bladets nye liste i suveræn stil. Fra juni 2012 til udgangen af juni 2013 tjente hun mere end dobelt så meget som sine nærmeste konkurrenter Kaley Cuoco og Mariska Hargitay, som deler andenpladsen. De er begge noteret for en indkomst på 11 millioner dollars, godt 62 millioner kroner, for deres hovedroller i henholdsvis »Big Bang Theory« og »Special Victims Unit«.

Der er også dødt løb på fjerdepladsen - og trængsel. Tina Fey, søstrene Kourtney, Kim og Khloe Kardashian, Melissa McCarthy, Ellen Pompeo og talkshowværtinden Bethenny Frankel står lige med en indkomst på 10 millioner dollars til hver.

En af de få nye på listen for 2013 er Amy Poehler fra komedieserien »Parks and Recreation«. I det forløbne år fik hun syv millioner dollars i kassen, hvilket dog kun rækker til en 13.-plads.

Forbes anslår, at de kvindelige TV-stjerner på årets top 20 tilsammen tjente 183 millioner dollars eller rundt regnet en milliard kroner.

Dagens Gossip