Sofia Vergara: Elsker at se lækker ud

Den 41-årige Modern Family-skuespiller Sofia Vergara har altid gjort det bedste ud af sit udseende og er så stolt af sin fremtræden, at hun aldrig ville gå uden for en dør uden at ligne en, der er klar til den røde løber.

- Jeg ved, hvilke kjoler der får mig til at se godt ud. Jeg ved, at jeg ikke kan gå i kjoler med bar ryg, fordi der intet er til at støtte mine babser!, siger hun den britiske udgave af HELLO!  magazine.

Michelle Pfeiffer mener, at det er hårdt for psyken at blive ældre i Hollywood. Læs hvorfor på IN.dk

Skuespilleren får hjælp af stylister, men det er ikke nødvendigt hele vejen, for hun ved, hvad der virker.

- Jeg ved også, at jeg kan se rigtigt godt ud i rød og visse typer af tætsiddende, stropløse beklædninger. Jeg har stylister, men jeg har altid haft en ret god sans for mode, siger hun til magasinet.

Sofia Vergara vil altid se godt ud

Det store vedligehold af hendes udseende gør hende dog ikke så meget, for hun nyder opgaven.

- Jeg går ikke ud af huset uden at klæde mig fint på og bære makeup, for jeg vil ikke have paparazzibilleder af mig selv, hvor jeg ligner en redelighed over alt på nettet. Jeg har ikke noget imod det. Jeg er latino, og jeg elsker at se så lækker ud som muligt!, siger hun.

Den sexede stjerne er lige så berømt for sin skønhed som sine tv-programmer, men hun insisterer på, at hun ikke har noget imod det. Hun er nemlig glad for, at hendes udseende har bygget et fundament for hendes skuespillerkarriere.

- Jeg ved, at mit udseende er det, der i første omgang gav mig opmærksomhed, men jeg havde mere at byde på end det. Jeg havde en udadvendt personlighed, som gav mig en tv-serie først i Columbia og siden på det latinamerikanske marked, siger hun.

Skuespilleren tjener penge på sit udseende

Faktisk betragter Sofia Vergara sig i dag som en sand forretningskvinde, når hun tænker på sine bedrifter.

- Jeg har aldrig været flov over at tjene penge på, at jeg havde et bestemt image. Du arbejder med det, du har. Jeg er stolt af den kendsgerning, at jeg har været i stand til at tjene mange penge på mine forretningsideer og markedsføre mig selv på en positiv måde, siger hun.

Det spiser Beyoncé for at slanke sig. Læs mere på IN.dk

Sofia Vergara var i 2012 blandt de højst lønnede kvinder i den amerikanske tv-branche med en indtjening på knap 110 millioner kroner indenfor de seneste 12 måneder.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk  Aller Media.

Dagens Gossip