Sofia Vergara lige før sit bryllup: Jeg ville ikke date ham

Skrevet af admin

16/09/2015

Dagens topnyheder

"Modern Family"-skuespillerinden Sofia Vergara ser ud til at have helt styr på både karrieren og kærligheden. Hun topper Forbes' liste over de bedst betalte tv-skuespillerinder, og om et par måneder skal hun og "Magic Mike"-skuespilleren Joe Manganiello give hinanden deres ja.

Men det var tæt på, at det aldrig var blevet til noget mellem de to stjerner.

- Da vi mødte hinanden første gang, sagde jeg, at han var for lækker til, at jeg ville date ham. Men nu er jeg virkelig glad for, at jeg gjorde det, fortæller den 43-årige skuespillerinde i et interview med talkshowværten Jimmy Kimmel ifølge ABC News.

Skuespillerinden, som er født i Colombia, forklarer, at hun netop var kommet ud af et forhold med ekskæresten Nick Loeb.

- Jeg ville ikke gå ind i et forhold med en der ... Jeg troede, at han ville være for meget arbejde, fordi piger kaster sig over ham. Jeg tænkte "Nej! Jeg vil bare have en, der er normal, tak", siger Sofia Vergara, som er kendt for sin rolle som Gloria i komedieserien "Modern Family".

Den populære skuespillerinde afslører samtidig, at kvinder bestemt ikke er bange for at lægge an på "Magic Mike"-stjernen, selvom de to nu er forlovede.

- Jeg har set det. Piger er ligeglade. Men har du set ham? Altså, jeg forstår dem godt, griner Sofia Vergara.

Hun tilføjer, at mændene nu heller ikke er bange for at lægge an på hende - men aldrig foran hendes tårnhøje forlovede.

Se videoen her: https://www.youtube.com/watch?v=D9rnl6Yr3yY#t=18

/ritzau/FOKUS