Sofie Lassen-Kahlke: Jeg hader ikke julen

Julen er i den grad over os. Gader og stræder er pyntet med gran og lys, ligesom mange hjem er pyntet op med adventskranse, nisser, kugler og gran.

Lørdag aften fejrede DR julen med deres traditionelle juleshow, og årets vært var Sofie Lassen-Kahlke. Og som vært i det mest julede program i sendefladen skulle man tro, at hun også var til alt, hvad der hører sig julen til.

Sofie Lassen-Kahlke har skiftet rollen som den pæne pige ud med egen business, hvor der både er travle og stille perioder. På søndag.dk fortæller hun hvordan hun har det med at være ny i gamet

Og så alligevel hører vi Sofie Lassen-Kahlke sige, at hun ikke er såååå vild igen med alt det dér med flerfarvede glaskugler på et grantræ. Ikke fordi der er noget galt med hverken grantræer eller glaskugler.

- Og jeg er absolut ikke julehader, indskyder hun og fortsætter:

- Tværtimod. Jeg er bigtime hyggemenneske og elsker julen, siger hun.

Juleaften er ikke en stor dag for sexolog Joan Ørting, der både har dramatiske og vemodige minder fra juleaften. På søndag.dk fortæller hun, hvilke minder julen bringer frem

Jeg har virkelig lavet meget på den konto

Men det, hun ikke vil, finder vi ud af er, at blive placeret foran et spraglet juletræ og skulle smile sødt til kameraet. For som hun forklarer:

– Jeg har været med i to tv-julekalendere i mit liv. Jeg har hoppet rundt i 24 afsnit i nissetøj. Jeg har lavet et hav af julebilleder. Jeg har virkelig, virkelig lavet meget på den konto. Og nogle gange får jeg simpelthen nok af tanken om igen at se mig selv med nissehue foran et juletræ. Jeg har bare været der SÅ meget, siger hun.

Men at være vært ved DR’s juleshow, er noget andet, mener hun.

- Og det går egentlig meget godt i spænd med, hvor jeg er, og hvad jeg laver nu. Der kombinerer jeg mit show-gen med at lave tv, som jeg godt kan lide, og som jeg har været så privilegeret at få lov at prøve kræfter med nogle gange. Og så er jeg jo, når det kommer til stykket, faktisk megameget et julemenneske, siger hun.

Af Britta Bjerre, Redigeret af Trine Fisker, SØNDAG/NewsDesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip