Solbakken ærgrede sig over manglende straffespark

FCK-træner Ståle Solbakken ærgrede sig efter Champions League-kampen mod Real Madrid over, at det blev til et fire måls-nederlag.

- Frem til 0-2 er jeg udmærket tilfreds med vores spil. Men så forærer vi dem to mål. Det er ikke godt nok, sagde han til TV3+ efter kampen, hvor han ikke lagde skjul på, at han FCK burde være tilkendt et straffespark.

- Jeg vil ikke klandre dommeren. Det går jo hurtigt. Men efter første halvleg brokkede jeg mig til dommeren over, at han burde have dømt straffespark, sagde Ståle Solbakken og hentydede til situationen, hvor Luka Modric, efter at Nicolai Jørgensen havde ramt overliggeren, rørte bolden med højre hånd.

Ståle Solbakken mente, at FCK trods alt havde holdt Real Madrid nede på et anstændigt antal chancer.

- Jeg synes, at vi fik vores grundspil til at fungere udmærket, sagde Ståle Solbakken, der har svært ved at tro, at FCK undgår at havne sidst.

- Vi er placeret i en gruppe med tre potentielle kvartfinalister. I næste kamp venter Galatasaray. De fik 2-2 mod Juventus. Det bliver svært, sagde Ståle Solbakken.

Real Madrid-træner Carlo Ancelotti roste FC København.

- FCK forsøgte at gøre sit bedste. Da vi scorer til 1-0, ændrer kampen karakter. Men de er godt organiseret. De forsvarer sig fint og de er svære at spille mod, sagde han.

Dagens Gossip