Solbakken: Brøndby trænger til en bedre bane

FC København-træner Ståle Solbakken mener, at Brøndby hurtigst muligt bør få en bedre bane, så der kan spilles flottere fodbold og hentes flere sejre hos ærkerivalen.

Hvis Brøndby ønsker det, så kan klubbernes banemestre udveksle erfaringer i Parken, hvor græstæppet er i bedre stand.

- Jeg håber, at Brøndby i sin nye plan laver et afsnit til banemesteren. Han kan få en dag hos os, hvor vi kan hjælpe Brøndby med det. For det er vigtigt for dem at få en god bane.

- Jeg tror, Brøndby vil tage flere point på en bedre bane. Så hvis banemesteren i Brøndby vil det, så kan han få en gratis dag inde i Parken. Med frokost, siger Solbakken.

FCK vandt en kneben 1-0-sejr ude over Brøndby i onsdags anden pokalsemifinale og sikrede sig dermed en billet til pokalfinalen med en samlet 2-1-sejr.

Brøndby-træner Auri Skarbalius afviser, at banen havde indflydelse på resultatet, men indrømmer, at holdet er i stand til at spille mere poleret fodbold på en bedre bane.

- Banen er, som den er. Og så spiller vi efter det. Nu så vi blandet andet, da vi spillede i Parken, at der er perioder, hvor vi spillede godt.

- Men det er vigtigt at sige, at det ikke var derfor, vi tabte til FCK. Det var ikke banens skyld, mener Skarbalius.

Brøndby tager søndag aften imod AGF i Superligaen, mens FCK skal en tur til Viborg.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip