Solbakken: FCK kan overraske i Champions League

FC København skal nok få skrabet nogle point sammen i gruppespillet i Champions League. Det vurderer FCK-træner Ståle Solbakken før tirsdagens hjemmekamp mod Juventus.

- Vi har kun haft 10 træninger tilsammen. Det er et vanskeligere udgangspunkt, end jeg har haft tidligere.

- Det er spændende, om holdet kan finde en slags X-Factor i Champions League. Vi skal udvikle os, og de seks kampe i gruppespillet skal hjælpe os fremad, siger Solbakken.

FCK har endnu ikke tabt en kamp i Parken i gruppespillet, så Solbakken kan se tilbage på en god statistik i den sammenhæng.

- Man kan godt sige det på den måde, at hvis vi ikke tror på, at vi har en chance, så er det også svært at overraske, siger Solbakken.

Juventus var også på besøg i København i sidste sæson, hvor FC Nordsjælland mødte italienerne i Parken. Den kamp endte 1-1 og var FCN's eneste pointgivende kamp i gruppespillet.

Solbakken tror på, at FCK kan hente flere point i Parken end FCN. Ud over Juventus skal FCK også møde Real Madrid og Galatasaray.

- Vi har tre hjemmekampe, og jeg tror, at vi kan lave ballade i alle tre kampe mod disse hold. Jeg er ny som træner, og kender måske ikke spillerne så godt endnu.

- Jeg har en god tro på det. Første kamp er altid svær, og det er den også for Juventus. De skal vinde, og det skal vi måske ikke.

- I de to kampe mod Galatasaray kan vi måske få noget ud af at have spillet flere kampe i højt tempo. Vi kan overraske i to eller tre af kampene, vurderer Solbakken.

Kampen mellem FCK og Juventus spilles tirsdag klokken 20.45.

/ritzau/

 

Dagens Gossip