Solbakken: Flere spillere sad med tårer i øjnene

Skrevet af admin

14/04/2015

Mest læste i dag

Det fyldte ikke meget, at FC København mandag aften vandt 4-0 i Silkeborg. Det meste handlede om, at FCK-angriberen Andreas Cornelius brækkede anklen efter 30 minutters spil i opgøret.

Det var i en situation med Dennis Flinta på midten af Silkeborgs banehalvdel, at uheldet skete. En tackling fra Flinta ramte Cornelius på anklen i stedet for bolden, og angriberen røg direkte i græsset.

- Stemningen var ikke god i pausen. Vi førte 2-0, og der var ikke meget at sætte på præstationen, så situationen med Andreas fyldte mest i omklædningsrummet.

- Flere sad med tårer i øjnene, fordi de havde set, hvordan hans fod så ud, siger FCK-manageren Ståle Solbakken.

- Det var forfærdelige billeder, og vi håber selvfølgelig det bedste. Og jeg er glad for, at holdet fortsatte med at levere i anden halvleg og ikke lod sig direkte påvirke af situationen, fortæller nordmanden.

Christian Poulsen var tæt på Cornelius, da han blev skadet, og den rutinerede Poulsen kunne hurtigt se, at den var helt gal.

- Den så rigtig slem ud, hans ankel. Så det er bare helt vanvittigt tragisk. Jeg kiggede lige hurtigt hen på ham, da han lå på banen og kunne høre, at han råbte "nej, nej nej", og så så jeg billederne på kameraet. Det var ikke rart.

- Lige bagefter fokuserer man på at spille, men det affødte en trykket stemning på holdet. Vi har ikke hørt så meget endnu, så jeg ved faktisk ikke helt, hvor galt det står til endnu, siger Poulsen.

I FCK-lejren venter man på skanningsbilleder, før man har det endelige omfang af skaden.

- Andreas Cornelius er kørt på skadestuen med et brud på anklen. Og vi sendte ham til Aarhus lige med det samme.

- Vi kan ikke sige noget om typen af bruddet, før vi har skanningerne, men det er et alvorligt brud, siger FCK's klublæge Anders Boesen.

Med 4-0-sejren konsoliderer FCK andenpladsen i Alka Superligaen med 46 point. Brøndby har otte point færre på tredjepladsen.

/ritzau/