Solbakken frygtede for Sønderjyske-comeback

FC København vandt søndag topkampen i Alka Superligaen med 1-0 over Sønderjyske. Træner Ståle Solbakken frygtede, at holdet ville smide sejren, da flere chancer for at gøre det til 2-0 undervejs blev misbrugt.

- Det var en kamp, hvor man frygtede, at den kunne blive 1-1, hvis modstanderen pludselig fik en chance, og det gjorde de, siger Solbakken.

- Generelt var spillet godt, bevægelsesmønstrene på holdet var gode, vi fandt hinanden godt, og der var flere spillere, som måske har været udsat for lidt kritik, som leverede godt.

Sønderjyske følte sig undervejs snydt for en udligning, da der blev fløjtet for frispark til FC Københavns målmand Robin Olsen, efter at Sønderjyske ellers så ud til at få bolden over stregen.

Solbakken afviser dog, at FCK har en dommerfordel på hjemmebane.

- Robin siger, at han (Sønderjyskes Marcel Rømer, red.) gik direkte ind på kroppen af ham. Han siger, han selv tog bolden, og så ramte spilleren ham efter, så han tabte bolden, siger FCK-træneren.

- Hvor mange straffespark har vi fået i Parken, og hvor mange har Sønderjyske fået i Haderslev? Det er en myte. De råber om straffe, de råber om dit og råber om dat, men sådan er det at være tophold. De får også fordelene i Sønderjyske, fordi de er tophold.

- Sønderjyske blev irriteret over, at vi gav os god tid på tre hjørnespark til sidst, mens de selv brugte tre fjerdedele af et minut hver eneste gang, de havde indkast, fordi Pierre Kanstrup skulle tage det.

FC København har med sejren ni point ned til Sønderjyske i toppen af tabellen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip