Solbakken: Ikke bange for at blive kørt over

FC Københavns cheftræner Ståle Solbakken forventer, at Juventus vil komme blæsende fra start i onsdagens Champions League-kamp i Torino. Det skal FCK forsøge at modstå, mener nordmanden.

FCK går muligvis svækket ind til kampen, fordi ikke blot Daniel Braaten er ude med en skade, men angriberen Igor Vetokele er også meget tvivlsom. Desuden har Rurik Gislason fået dårlig mave med opkast til følge.

- Vil du have hele startopstillingen? Nej, Daniel Braaten er ude, og Igor Vetokele er tvivlsom på grund af en skade.

- Gislason har spist noget, han ikke kunne tåle, og han har det dårligt. Han er blevet hjemme på hotellet, siger Solbakken.

I de tidligere kampe i Champions League har FCK på udebane mod Real Madrid og Galatasaray tabt stort, og det er igen en risiko i den sidste udekamp mod Juventus.

- Jeg er ikke bange for, at vi bliver kørt over, men det er en risiko. Vi er stadig inde i en opbygningsfase. Vi vil prøve os af, og de er under pres. Måske kan vi drage fordel af det, siger Solbakken.

- Vi lærer af hvert minut i denne turnering. Mod Real Madrid lavede vi nogle dumme fejl, og vi lærte en masse af den kamp.

- Hvis vi taber stort til Juventus, så må vi tage ved lære af det. Sådan er det for mindre hold i denne turnering, mener Solbakken.

FCK spillede 1-1 mod Juventus i den omvendte opgør, og her var københavnerne godt med i de første 45 minutter.

- Første halvleg kunne vi lære en hel masse af. I anden halvleg var vi trykket i bund og må takke vores målmand for resultatet.

- Det var to forskellige verdener - de to halvlege - men hvis vi kan levere mere af det, vi gjorde i første halvleg, så ser det fornuftigt ud, siger anfører Lars Jacobsen.

Kampen mellem Juventus og FCK går i gang onsdag klokken 20.45.

/ritzau/

Dagens Gossip