Solbakken måtte nøjes med uafgjort i FCK-comeback

Det lignede ellers kortvarigt tegningen til et stort comeback for Ståle Solbakken i FC Københavns trænersæde. Da den nyindkøbte nigerianske angriber Fanendo Adi med et hovedstød allerede efter seks minutter bragte hjemmeholdet foran mod FC Vestsjælland, så det ud som om, at FCK-toget var tilbage på sporet med Solbakken i rollen som lokofører, men allerede otte minutter senere blev det københavnske ekspres-tog afsporet.

Vestsjællands Rasmus Fæstersen tog chancen udefra med et langskud, som den ellers normalt så stærke svenske keeper Johan Wiland kun fik hænderne på uden at kunne stoppe det. Så stod det 1-1 i Parken, og det var tilsyneladende nok til at bringe mestrene ud af balance.

Det var ganske vist stadig et FCK-hold, der holdt fast i overtaget og som forventet dominerede kampen, men når man ikke formår at omsætte chancerne i mål, er et massivt overtag ikke nok til at vinde kampe.

Indstillingen er tilsyneladende blevet bedre efter, at den norske indpisker Ståle Solbakken er vendt tilbage på bænken, men trods heftige tilråb fra sidelinjen kunne han ikke få angriberne til at sørge for den forløsende scoring.

I kampens sidste 10 minutter blev der for alvor løsnet op i begge ender. Santin, der var kommet ind i anden halvleg i stedet for Christian Bolaños, og den lille brasilianer var tæt på at blive matchvinder i flere omgange, men Vestsjællands keeper Thomas Mikkelsen afværgede. I stedet var gæsterne igen tæt på med et langskud, som blev rettet af, og en flyvende Wiland måtte parere med benene, så hjemmeholdet i det mindste reddede det ene point.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip