Solbakken: Nøglespillerne svigtede mod Brøndby

FC København stillede med en del reserver, da holdet onsdag aften spillede 1-1 hjemme mod Brøndby i den første af to pokalsemifinaler mod Brøndby.

Men det var ikke reservernes skyld, at Brøndby kom bedst fra start og scorede til 1-0. Det var de bærende kræfter som Thomas Delaney, William Kvist, Nicolai Jørgensen og Mathias "Zanka" Jørgensen.

Det mener FCK-manager Ståle Solbakken, som kalder reservernes indsats "mere end godkendt", mens stamspillerne må "tage ansvaret" for den første halve time, der var under niveau.

- De spillere, som svigtede i den første halve time, var William, Delaney, Zanka og Nicolai Jørgensen. Det var dem, som skulle bære holdet, og det var for dårligt af dem.

- Bashkim Kadrii kom til sine chancer, og Mikael Antonsson var mere eller mindre fejlfri. Han var uheldig ved målet, men det var Zanka, som var ude af position.

- Det var de centrale spillere, som må tage ansvar for den første halve time, mener Solbakken.

Nordmanden fandt ikke ud af så meget nyt om Brøndby inden returen om 14 dage.

- Jeg lærte, at Kahlenberg fortsat er en meget god spiller, når han får tid på banen. Og Brøndby var noget overraskende farligere end os på dødbolde. Vi er i gennemsnit ti centimeter højere end dem, så det var lidt mærkeligt.

- Vi skal score uanset hvad. Returopgøret bliver helt sikkert jævnt og tæt, siger Solbakken.

Han slap i øvrigt væk fra den tumult, der opstod efter kampen, da Brøndbys tilskuere kastede ting ind på banen efter FCK-spillerne.

- Jeg var hurtigt inde som den første. Jeg tog ingen chancer. Jeg så ikke, hvad der skete, lyder det fra Solbakken, som også lige får sendt en stikpille af sted mod Brøndbys fans.

- De havde vel håbet på at få en 1-0-sejr, så de kunne få lov at vinde en kamp i Parken. Delaney har ødelagt det et par gange kort før slutfløjt. Han har også før scoret mod Brøndby i de sidste minutter.

Hvis man tæller både pokalturneringen og Superligaen med, har Brøndby ikke vundet en kamp mod FCK i Parken siden 2004. I februar 2007 vandt Brøndby dog 1-0 over FCK i Parken i en Royal League-kamp.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip