Solbakken: Skal undgå flere svipsere i guldjagten

FC København vandt søndag eftermiddag topkampen mod Sønderjyske med 1-0 i Alka Superligaen.

Sejren kom i hus efter et 0-2-nederlag i forrige runde til FC Nordsjælland, og FC København-træner Ståle Solbakken arbejder hårdt på at undgå et lignende kollaps som i Farum.

- Det var meget pinligt, hvad jeg så i Nordsjælland. Jeg var sur over kampen mod FCN i ti dage. Det var jeg virkelig. Det var godt, vi fik taget revanche fra den.

- Jeg ved, vi kommer til at tabe fodboldkampe, men ikke på den måde, som var med et fuldstændig mentalt kollaps, fysisk udmattelse og taktisk hjernedødt. Alt gik galt i den kamp, siger Ståle Solbakken.

FC København fører med sejren over Sønderjyske med ni point ned til AaB og Sønderjyske, og Solbakken er derfor optimistisk i forhold til at holde hele vejen hjem.

- Forspringet er en dejlig følelse. Det kan stadig gå galt, men vi er i en virkelig god situation. Det er muligt, vi kommer til at tabe flere kampe i sæsonen, men ikke på den måde som mod FCN. Det er det, som er pointen.

- Jeg holder dem til ilden hver dag, det er mit job, og vi har gjort det godt længe, men det gik tydeligt dårligt i Nordsjælland, siger nordmanden.

FC København skal i næste runde møde Randers FC på udebane og spiller inden da første semifinalekamp i DBU Pokalen mod Brøndby.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip