Solbakken undrer sig over tunge FCK-spillere mod Viborg

Det var en skuffet og afklaret Ståle Solbakken, der efter FC Københavns 0-0-kamp søndag hjemme mod Viborg evaluerede sit holds indsats.

FCK-træneren erkendte, at hans hold langt fra fungerede optimalt i kampen i Telia Parken, der var den første kamp i Alka Superligaen efter landskampspausen.

- For første gang i meget lang tid så vi tunge ud rent overskudsmæssigt. Mange spillere lavede mange tekniske fejl.

- Det var en skuffende kamp fra vores side. Og så skal man også have med i ligningen, at Viborg spillede en rigtig god kamp.

- Hvis man tager vores seneste seks-syv kampe, så var det her et par skridt tilbage, siger Ståle Solbakken.

FCK-træneren så sit hold tillade to store chancer til Viborg i kampens første ti minutter.

Også i anden halvleg var det gæstende hold tæt på at score flere gange i den overdækkede Parken foran blot 7785 tilskuere, der havde trodset det massive snefald i løbet af weekenden.

- Det er sikkert en kombination af mange ting, men jeg synes, at mærkeligt mange af vores spillere var langt under niveau.

- Det er vel første gang i ti kampe, at vi har tilladt så store chancer. Vi må bare sige, at Viborg spillede en god og disciplineret kamp og havde store chancer, siger træneren.

FCK var uden de skadede Thomas Delaney og Mikael Antonsson mod Viborg, mens angriberen Federico Santander sad ude med karantæne.

Ståle Solbakken er ikke sikker på, at han har alle tre med i topkampen næste søndag i Herning, hvor FC Midtjylland tager imod FCK.

- Nu har vi en uge, og så må vi se, hvilke spillere der er tilgængelige. Jeg tror, at både Antonsson og Delaney er meget tvivlsomme, det bliver en kamp mod uret, siger han.

FCK fører Superligaen med 32 point for 16 kampe, mens FCM har et point mindre på andenpladsen.

/ritzau/

Dagens Gossip