Solbakken vil have to nye spillere til FCK

FC Københavns nye træner Ståle Solbakken ser meget gerne, at den københavnske spillertrup bliver forstærket med et par nye spillere, inden transfervinduet lukker den 2. september.

Det siger han den allerførste dag på træningsbanen efter tilbagekomsten til den danske mesterklub.

- Det er sent i transfervinduet. Men vi vil arbejde hårdt i de sidste 10 dage for at se, om vi kan tilføre en eller to nye spillere til holdet, siger den norske træner.

Han erklærer sig dog udmærket tilfreds med kvaliteten på de spillere, der allerede er i klubben, selv om resultaterne har været alt andet end opmuntrende i sæsonens første fem kampe.

- Det så fornuftigt ud. Man skal selvfølgelig se mere end en træning, men førsteindtrykket er godt, siger Ståle Solbakken, der ikke har set mange FCK-kampe, siden han forlod klubben i sommeren 2011.

Derfor er mange spillere nye og ukendte for ham, ligesom han heller ikke er helt opdateret på Superligaens aktuelle styrke.

- Jeg skal se kampene fra denne sæson og kigge på det, der er sket i år. Det er jeg i gang med allerede. Så skal jeg se lidt Superliga, og jeg skal også kigge på individuelle præstationer, og så finder vi ud af, hvordan vi griber det an, siger han.

På sin første træningsdag gik Solbakken i gang med at justere københavnernes defensiv, der fortsat har til gode at holde målet rent i denne sæson.

- Det er svært at have en god offensiv, hvis man ikke har en stabil defensiv. Hvis man lukker to mål, må man lave tre i den anden ende. Hvis det oven i købet heller ikke går for godt i offensiven, bliver det selvfølgelig svært, siger Ståle Solbakken.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip