Solbakken: Zohore kan blive et hit i Brøndby

Dengang var angriberen kun 16 år og 35 dage, hvilket gjorde ham til den yngste debutant i Superligaens historie. 

I samme sæson blev han den næstyngste deltager i Champions League, da han blev sendt i aktion i Champions League-opgøret på udebane mod mægtige FC Barcelona.

Den store konkurrence hos det daværende suveræne FC København-mandskab samt et godt tilbud fra italienske Fiorentina gjorde dog, at københavnerne i januar 2012 vinkede farvel til stortalentet.

Ståle Solbakken, der dengang så et stort lys i Kenneth Zohore, er ikke i tvivl om, at angriberen kan blive en succes i Brøndby. Potentialet er stort, vurderer han.

- Han har gode forudsætninger for at blive et hit. Han er stærk, hurtig og har et godt skud, siger Ståle Solbakken til BNB.

Nordmanden, som efter fyringer i både FC Köln og Wolverhampton optræder som ekspert for norske TV2, understreger desuden den positive betydning af, at Kenneth Zohore med et skifte til Brøndby vil blive genforenet med Thomas Frank, som han kender fra diverse ungdomslandshold.

Kendskabet til Zohores mangler kan styrke angriberen.

- Han skal have flere aktioner og et bedre løbemønster, men det skal nok komme. Træneren kender ham godt, og han er fortsat ung, siger Ståle Solbakken.

Den nu 19-årige Kenneth Zohore har på ungdomsbasis spillet 42 landskampe og scoret 19 mål

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip