Solide Vendsyssel bremser Viborgs superligamarch

Skrevet af admin

09/04/2015

Mest læste i dag

Viborgs superligakandidater er fortsat ubesejret på hjemmebane i denne sæson, men Auri Skarbalius' tropper har grund til at være skuffet over 0-0-resultatet mod Vendsyssel torsdag aften.

Viborgenserne har dog fortsat et stort forspring til pladserne under oprykningsstregen, og så lever de nok med, at 7 ud af 13 kampe på eget græs er endt uafgjort.

Gæsteholdet Vendsyssel markerede sig i efteråret som en outsider til oprykningen, men efter vinterpausen har der ikke været meget offensiv slagkraft i Ove Christensens tropper.

Defensivt er holdet dog intakt og kan trække på superrutinerede kræfter som målmand Jesper Christiansen og forsvareren Chris Sørensen, der begge har A-landskampe og mange superligaår på deres cv.

Vendsyssel accepterede, at Viborg havde bolden det meste af tiden, for det suveræne førerhold blev i lange perioder holdt væk fra store chancer.

Angriberen Serge Deble var pågående og var tæt på scoring i første halvleg, men ikke mange af hjemmeholdets afslutninger udfordrede Jesper Christiansen ud over det sædvanlige.

- Vi gjorde ikke, det vi havde aftalt i første halvleg og trættede dem ikke nok. Anden halvleg blev meget bedre. Jeg er godt tilfreds med præstationen efter pausen, siger Auri Skarbalius til TV3 Sport1.

Viborg har nu 51 point efter 24 kampe. AGF har 41 for to kampe færre. Lyngby er nummer tre med 39 point for 23 kampe.

/ritzau/