Solomål gør Braithwaite til pokalhelt i Toulouse

13/01/2016

Den franske fodboldklub Toulouse er klar til semifinalen i den franske pokalturnering, og det kan man takke den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite for.

Den indskiftede dansker kom ind i 76. minut mod Marseille, og ni minutter inde i den forlængede spilletid blev han matchvinder med scoringen til 2-1.

Godt midtvejs i første halvleg af opgøret kom Toulouse i front på en scoring af Wissam Ben Yeddar, men føringen var kortvarig.

To minutter senere udlignede Kevin N'Koudou til 1-1, og det holdt den ordinære spilletid ud.

I 99. minut af kampen tog den tidligere Esbjerg-spiller Martin Braithwaite så sagen i egen hånd. Han afdriblede flot to Marseille-spillere på et lille område i feltet, hvorefter han satte sejrsmålet ind.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, og Toulouse er dermed klar til semifinalen i pokalturneringen.

Det var en tiltrængt succesoplevelse for Braithwaite og holdkammeraterne, som i ligaen ligger under nedrykningsstregen godt halvvejs i sæsonen.