Soloulykke: Cyklist fandt 39-årig kvinde trafikdræbt

En 39-årig kvinde fra Nykøbing Sjælland mistede i går livet i en soloulykke på Ravnsbjergvej, vest for Vig i Vestsjælland.

Ved 15.30-tiden kom en mand cyklende ad en sti i skoven langs Ravnsbjergvej. Pludseligt opdagede han en forulykket personbil, der bag en jordvold lå på taget inde i et skovområde. Cyklisten ringede 112.

Cyklisten undersøgte sammen med et andet vidne bilen og fandt en livløs person på førersædet i bilen. En ambulance og lægehelikopteren blev sendt til ulykkesstedet.

En læge fra lægehelikopteren kunne straks erklære en kvinde død i forbindelse med ulykken. Den omkomne blev i ambulancen bragt til Holbæk Sygehus.

I den forulykkede bil fandt politiet blandt andet en barnestol og en skoletaske, hvorfor en hundepatrulje gennemsøgte området omkring bilen uden at finde flere personer.

En tilkaldt bilinspektør foretog i samarbejde med politiet undersøgelse af bilen og uheldsstedet. Det viste sig, at kvinden var kørt ad Ravnsbjergvej mod vest, hvor hun i en svag højrekurve havde mistet herredømmet over bilen, skredet ud i den sydlige rabat, ramt en cirka halv meter høj jordvold og efterfølgende nogle træer i skoven, før bilen til sidst landede på taget.

På bilen var forskellige dæktyper. Bilens motor var næsten kold, hvorfor uheldet formentlig er sket nogen tid før alarmtidspunktet. Kvinden blev senere identificeret som en 39-årig kvinde fra Nykøbing Sjælland, hvis pårørende er underrettet.

Politiet skal nu undersøge den omkomne for at finde den præcise dødsårsag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip