Solskjær får dansk assistent i Cardiff

I sidste uge blev Ole Gunnar Solskjær præsenteret som ny træner for den walisiske Premier League-klub Cardiff City. Nu får nordmanden dansk assistent i klubben.

Den 43-årige René Skovdahl skal være blandt assistenttrænerne i klubben, fortæller han til BT.

- Ole Gunnar ringede og spurgte, om jeg ville være en del af teamet, hvor han kunne se, at han havde brug for en til både at tage sig af den fysiske træning og til at indgå i analyserne af de data og statistikker, vi får på vores egne og modstandernes kampe.

- Det kunne jeg ikke sige nej til, og der var fuld opbakning fra familien, der ved, at det er min helt store drøm at komme til at træne i Premier League, siger René Skovdahl til BT.

De to er i forvejen bekendt med at arbejde sammen. Således har René Skovdahl været assistent for Solskær i den norske klub Molde, som Solskjær har været cheftræner for i de seneste sæsoner. Skovdahl stoppede i klubben i november 2013.

Skovdahl siger, at han endnu ikke har underskrevet en kontrakt med klubben, men at parterne er ved at tale sig frem til en aftale.

Cardiff råder i forvejen over en dansker i skikkelse af angriberen Andreas Cornelius, som skiftede fra FC København i sommer.

René Skovdahl er søn af Ebbe Skovdahl, der har været træner i Brøndby, Vejle, Benfica og Aberdeen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip