Solskjær peger på Giggs som Ferguson-afløser

Hvis man spørger Ole Gunnar Solskjær, så er nordmandens tidligere klubkammerat Ryan Giggs det oplagte valg til at overtage managerposten i Manchester United, når Alex Ferguson engang beslutter sig for at forlade tronen.

- Giggs kommer til at spille endnu et år, men jeg tror mere, hans øjne og ører er optaget af, hvad manageren gør, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge Reuters.

Solskjær, der var med til at vinde Champions League, Premier League og FA-Cuppen med United i 1999, har selv valgt en trænerkarriere efter sin tid som aktiv, og han tror, at Giggs vil gøre det samme, når waliseren ikke længere skal løbe rundt inde på banen.

- Han har selv øjnene på det United-job, og han har potentialet, siger Solskjær.

Den 39-årige midtbanespiller, der for nylig rundede sin professionelle kamp nummer 1000, har kontrakt med United indtil udgangen af næste sæson.

Den 71-årige Alex Ferguson har endnu ikke sagt, hvornår han vil forlade trænerstolen i United - en stol som Solskjær også selv drømmer om at sidde i en dag.

- Jeg har tidligere sagt, at min drøm er at træne Manchester United - det siger sig selv. Det er et kæmpe job. Det er det største job i verden, siger nordmanden.

- Men man er nødt til at drømme stort. Hvis man ikke gør det, sker det ikke. Så lad os nu vente og se, hvad der sker, siger han.

Ole Gunnar Solskjær nåede at spille 11 år i United og har fået en central plads i hjertet hos klubbens trofaste fans.

Det skyldes blandt andet nordmandens scoring i de sidste minutter af 2-1-sejren i Champions League-finalen over Bayern München i 1999.

Solskjær er til daglig træner i den norske klub Molde.

/ritzau/

 

Dagens Gossip