Sophia Loren gør biografcomeback

Filmen baseres på en skuespil af den franske digter og multikunstner Jean Cocteau og den italienske superstjerne påtager sig den altdominerende hovedrolle.

Pontis version af Cocteaus historie henlægges til Italien og kameraerne begynder ifølge branchebladet Hollywood Reporter at rulle allerede i næste måned. Indspilningen, der skal foregå i Rom, Napoli og Ostia, ventes at være afsluttet omkring Lorens 79-års fødselsdag i september.

Loren medvirkede også i sin nu 40-årige søns instruktørdebut »Between Strangers« fra 2002, men har ikke haft en betydende filmrolle siden »Peperoni ripieni e pesci in faccia« fra 2004. Lina Wertmüllers komedie fik den engelske titel »Too Much Romance … It's Time For Stuffed Peppers«.

Den evigt unge Hollywood-diva har dog haft en lille rolle som Daniel Day-Lewis’ mor i musicalen »Nine« og medvirket i en selvbiografisk italiensk TV-film, hvor hun spillede sin mor Romilda Villani.

Den Oscar-beønnede skuespillerindes instruktør på »La voce umana« er hendes yngste søn fra ægteskabet med filmproduceren Carlo Ponti, som døde i januar 2007.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip