Sort panter sniger sig op bag intetanende mand - og der er ikke en rude til at adskille dem

Internettet er fyldt med videoer, hvor diverse rovdyr sniger sig ind på intetanende gæster i diverse zoologiske have, for tilsidst at blive stoppet af en glasrude, inden kloen kan sættes i offeret.

Men hvordan vil det se ud, hvis rovdyr og bytte for en gangs skyld ikke var adskilt af en rude?

Det scenarie udspillede sig i et mexikansk dyrereservat, da en mand stillede sig med ryggen til en dyreindhegning kun omgivet af en mur på en meters højde. Det skriver Daily News.

I indhegningen bor panteren Kal-El (opkaldt efter Supermans far), og på en Instagram-video af episoden ser man, hvordan det store rovdyr får øje på manden for derefter at indtage den snigende angrebsposition, der er så karakteristisk for kattedyr.

Langsomt sniger den sorte dræber sig ind på den intetanende mand, og som seer kan man mærke, hvordan pulsen stiger.

Pludselig drejer manden hovedet, men for sent. I samme øjeblik springer den sorte panter på ham.

Under normale omstændigeder ville den stakkels mand være så godt som død, men heldigvis viser det sig, at rovdyr og bytte faktisk er venner.

Manden ved indhegningen er nemlig Eduardo Serio, der har grundlagt organisation 'The Black Jaguar-White Tiger Foundation', der ejer reservatet, og som har sat sig for at redde dyr som for eksempel Kal-El, der af forskellige årsager ikke kan klare sig i naturen.

Derfor ender 'angrebet' også i en kærlig leg mellem de to, der oven i købet slutter med kys, som Eduardo hurtigt placerer på Kal-Els sorte snude, inden rovdyret kan nå at snappe ud efter sin ven.

 

Papa bear and Kal-El #babykalel #savejaguars #SaveOurPlanet #notpets #nosonmascotas #behuman #blackjaguarwhitetiger @blackjaguarwhitetiger

En video slået op af bofokaram (@bofokaram) den

4. Jun 2016 kl. 9:03 PDT

 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip