SOSU-assistenter overfaldet med slag og spark i berygtet boligområde

To ansatte fra hjemmeplejen i Slagelse Kommune er mandag aften blevet overfaldet af en gruppe unge, mens de var i arbejde på Motalavej i Korsør, skriver Sjællandske. 

- Det er korrekt, at vi har fået en anmeldelse klokken 19.37 mandag aften, hvor to ansatte i hjemmeplejen har følt sig chikaneret. En gruppe unge har opsøgt og skubbet til de to ansatte, fortæller politikommisær Kurt G. Nielsen fra Lokalpolitiet i Slagelse til avisen. 

Men ifølge Sjællandske oplysninger, skulle overfaldet også have omfattet slag og spark mod den mandlige medarbejder, der efterfølgende måtte på skadestuen for at dokumentere sine skader. 

Torsdag vil der være et møde mellem politiet, de ansatte i hjemmeplejen, Slagelse Kommune og fagforeningen FOA. Her skal man diskutere, om der skal gøres mere for, at sikre de ansattes sikkerhed.

- Vi har en gadeplansmedarbejder, der er sat på sagen, for det lyder jo mærkeligt, at kommunens ansatte ikke kan få lov at passe deres arbejde, siger Kurt G. Nielsen fra lokalpolitiet i Slagelse. Han kan videre fortælle, at der ikke er gået noget forud for episoden og at politiet ikke kender et motiv for overfaldet, skriver Sjællandske. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip