Southampton: Vi kæmper med Liverpool og Tottenham om Europa

Tre hold er ifølge Southamptons manager, Ronald Koeman, i spil til at slutte på den femteplads i Premier League, der giver adgang til Europa League i næste sæson.

Det tyder på, at det først bliver afgjort på sidste spilledag, siger Ronald Koeman.

- Det bliver en kamp mellem, Liverpool, Tottenham og os selv.

- Vi ved, det bliver svært at slutte foran de to hold, men efter sejren over Hull er vi tættere på vores sæsonmål, siger Ronald Koeman og tilføjer om en af konkurrenternes pointtab:

- Det var overraskende at se Tottenham tabe til Aston Villa.

Southampton indtager femtepladsen i Premier League med 56 point. Det er to point flere end både Tottenham og Liverpool, men sidstnævnte har spillet en kamp færre end Southampton.

Sjettepladsen i Premier League kommer også til at give adgang til Europa League, hvis Chelsea som forventet slutter på en plads i top fire og får en plads i Champions League. Chelsea er allerede garanteret Europa League-deltagelse som følge af sejren i ligacuppen.

Lørdag vandt Ronald Koemans mandskab 2-0 hjemme over Hull. Her scorede den italienske landsholdsangriber Graziano Pelle for første gang i 15 kampe, da han otte minutter før tid lavede kampens sidste mål.

En målstime fra italienerens side kan blive en vigtig hjælp for Southampton i kampen om at komme ud i Europa, siger Koeman.

- Vi gør alt for at give spillerne selvtillid. Graziano Pelle havde en god chance i første halvleg, men i anden halvleg tog han chancen og scorede et mål. Det var et vigtigt mål, som dræbte kampen.

- Han var meget, meget heldig, for der var et stort pres på ham inden kampen, siger Ronald Koeman.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip