Sovende danske kvinder udsat for sexoverfald i Frankrig

To danske kvinder der var på ferie i den sydfranske by Cannes, blev natten til fredag i sidste uge udsat for et bizart sexoverfald, skriver det franske medie Nice Matin.

Efter en våd tur i byen vendte de to hjem til deres hotelværelse, hvor de faldt i dyb søvn.

Men da deres ven kom tilbage til hotelværelset omkring kl. 5 om morgenen, så han den 29-årige og 39-årige kvinde ligge i deres senge med bukserne og trusserne trukket ned.

Han kontaktede politiet, og kort efter dukkede en mandlig rengøringsmedarbejder op, der kiggede ind i rummet, hvorefter han tog flugten. 

Han blev hurtigt tilbageholdt af politiet, hvorefter han tilstod, at han havde slikket den ene i skridtet og befamlet den anden. 

Men fordi begge kvinder var meget berusede og ikke havde opdaget, hvad der var foregået, var det meget svært for politiet at danne sig et overblik over situationen. 

Og det hjalp ikke, da de undersøgte mandens ejendele på hotellet. Her fandt de en kvindelig paryk og netstrømper, han formentlig havde haft på under overfaldet.

Manden blev anholdt, men politiet måtte løslade ham igen fredag, da de to forurettede kvinder ikke mødte op på stationen og indgav en anmeldelse.  

 

Dagens Gossip