Sovende politiker gennemtæsket i sit hjem

31-årige Liza Jonsson (S), formand for Børn- og Undervisningsudvalget i Nordmalings Kommune i det nordlige Sverige, bliver i disse timer behandlet på hospitalet for et grimt overfald, som fandt sted i går aftes i hendes eget hjem ved 23-tiden.

Det skriver Aftonbladet.

- Hun har smerter i hele kroppen og hovedet. Hun blev slået og sparket i hovedet, siger borgmesteren i Nordmalings Kommune, Ulla-Maj Andersson, som har talt med Liza Jonsson tidligere på dagen, til Aftonbladet.

Ifølge svensk politi brød en mand ind i politikerens lejlighed, og af ukendte grunde havde gerningsmanden selv en nøgle til hjemmet.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Indenfor angreb manden politikeren i dennes soveværelse.

- Hvordan han fik fat i en nøgle, ved jeg ikke. Hun sov og kunne kun forstå noget med, at han nævnte landsbyskoler, siger borgmesteren  i Nordmalings Kommune til Aftonbladet.  

LÆS OGSÅ: Skud dræber svensk politker i Somalia

At overfaldsmanden nævnte landbyskolerne hænger formentlig sammen med, at flere lokale landsbyskole i Nordmalings Kommune er truet af lukning.

Det sker efter, at udvalget for Børn- og Undervisning sidste år kunne konstatere et underskud på syv millioner kroner, og derfor skal der spares ved at lukke små lokale skoler.

Det voldsomme overfald bliver efterforsket af svensk politi, som endnu ikke har nogen mistænkt i sagen.

I 2010 blev en anden svensk politiker også overfaldet i sit hjem. Det var Bernt Andersson (S), som fik alvorlige skader, da en mand med kniv brød ind i hans hjem.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip