Spaniens landstræner forsvarer De Gea efter mediestorm

Vicente del Bosque, der er træner for Spaniens fodboldlandshold, giver opbakning til det spanske holds mulige førstemålmand David De Gea, der fredag blev meldt involveret i en sexsag fra 2012.

- Vi satte os ned med ham (De Gea, red.), så trænerstaben kunne høre hans forklaring. Han gjorde det på en meget rolig måde, og vi vil give ham fuld støtte.

- Jeg ser ingen grund til at tvivle på ham, siger Vicente del Bosque ifølge nyhedsbureauet dpa til Television Espanola.

25-årige David De Gea kæmper mod veteranen Iker Casillas om at blive Spaniens førstevalg i målet til europamestrenes første EM-kamp i Toulouse på mandag.

Ifølge Vicente del Bosque kommer sagen ikke til at få indflydelse på, hvem han udtager til startopstillingen mod Tjekkiet.

- Vi vil gøre det samme, som vi ville have gjort, hvis intet var sket, siger landstræneren.

David De Gea afviste fredag alle beskyldninger og slog samtidig fast, at han ikke - som påstået i flere medier - var blevet sendt hjem fra EM-slutrunden i Frankrig, hvor Spanien mandag møder Tjekkiet i gruppe D.

Manchester United-målmanden havde følgende kommentar til historien om, at han skulle have været med til at arrangere et møde mellem en prostitueret og en anden spansk fodboldspiller.

- Jeg er den første til at være overrasket over disse skriverier. Jeg benægter det. Det er falsk og intet andet. Det er løgn og falsk, sagde målmanden til AFP.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip