Spansk landstræner undskylder over for Laudrups stjerne

I sidste sæson var spanske Michu Premier Leagues helt store overraskelse. Hele 18 mål i 35 Premier League-kampe blev det til for spanieren, som Michael Laudrup hentede til Swansea fra Rayo Vallecano.

Siden har angriberen cementeret sin status som klassespiller, hvilket nu har givet afkast i form af en landsholdsudtagelse.

Men ifølge den spanske landstræner burde det være sket før.

- Nogle gange må man undskylde. For vi har ikke udtaget Michu tidligere. Det første indtryk har været rigtig godt, siger Vicente Del Bosque ifølge FourFourTwo.

- Det afhænger også af omstændighederne, for vi har mange spillere, der er faste, og vi kan kun udvælge 23.

Michu, som Michael Laudrup har kaldt sit bedste køb nogensinde, blev kaldt ind som erstatning for en skadet David Villa til kampene mod Hviderusland og Georgien. Efterfølgende sendte han en stor tak til sin danske manager.

- Det er på grund af Michael Laudrup, at jeg er her. Han er en af de bedste managers, jeg nogensinde har arbejdet med, og han har gjort så meget for at hjælpe mig, lød det fra Michu.

Med landsholdschefens roser in mente kan der meget vel vente en debut fredag aften, når Spanien får besøg af Hviderusland.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip