Spansk skandale-dommer straffes hårdt

Den kontroversielle spanske dommer Cesar Muñiz Fernandez straffes for sin dårlige præstation i Elche-Real Madrid.Den spanske dommer-komité har valgt at sanktionere den kontroversielle dommer Cesar Muñiz Fernandez efter en skandaløs afslutning på Elche-Real Madrid onsdag aften.

Den spanske storklub sikrede onsdag tre point med en 2-1 sejr på udebane over Elche. Men de tre point kom i hus, da Cristiano Ronaldo scorede på et tyndt dømt straffespark, efter dommerens tillægstid var udløbet.

Den portugisiske forsvarsspiller Pepe faldt ganske dramatisk i straffesparksfeltet, og dommer Muñiz Fernandez valgte kontroversielt at dømme straffespark. Det kom efter, Elche ellers havde udlignet også i overtiden.

Efterfølgende har tv-billeder vist, at der ikke var straffe, og at Pepe selv begik frispark forinden. Den mærkelige kendelse kommer ovenpå yderligere en dårlig dommerpræstation i Barcelonas 3-2 sejr over Sevilla tidligere på måneden.

Den primære konsekvens bliver, at Muñiz Fernandez ikke får lov til at dømme i de næste to spillerunder i den spanske liga. Derudover får han ikke lov til at dømme internationalt, og han må heller ikke dømme Elches kampe i resten af sæsonen.

Det er den spanske radiostation Cope og avisen Marca, der har fået oplysningerne, og de mener også, at dommeren bliver frataget alle Real Madrid og Barcelonas kampe i resten af sæsonen.

Det kan i yderste konsekvens ende med, at han i næste sæson degraderes til Segunda Division.

Cesar Muñiz Fernandez har dømt i La Liga siden 2000 og har flere gange været kritiseret for sine præstationer.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip