Sparta-løber napper fire guldmedaljer ved DM i atletik

03/08/2014

Den 25-årige Sparta-løber Nick Ekelund-Arenander blev ikke uventet den mest vindende atlet, da der i weekenden blev afviklet DM i atletik i Odense.

Søndag fuldendte Nick Ekelund-Arenander en fremragende weekend i det fynske, da han tog to suveræne sejre.

Først på egen hånd på 200 meter i tiden 21,07 sekunder. Og siden som den sidste del af Spartas 4x400 meter for hold.

Lørdag havde han ligeledes vundet to guldmedaljer på 400 meter og 4x100 meter stafetten.

En anden Sparta-atlet Nicolai Hartling stod for en opsigtvækkende bedrift, da han slog den 38 år gamle rekord i 400 meter hæk.

20-årige Hartling vandt i tiden 50,94 sekunder. Lars Ingemanns rekord fra 1976 lød på 51,46 sekunder. Som en ekstra bonus blev Nicolai Hartling efterfølgende udtaget til EM i Zürich.

Også på kvindernes 400 meter hæk blev der sat mesterskabsrekord. Sara Slott Petersen (Aarhus 1900) vandt sin 11. guldmedalje i disciplinen i vindertiden 56,79 sekunder.

I mændenes 5000 meter finale måtte favoritten Abdi Hakin Ulad (Korsør AM) se sig besejret i spurten af 21-årige Thijs Nijhuis (Viborg AM).

Sidstnævnte spurtede sig til sejren i personlig rekord 14.16,59 minutter.