Spasmagere på spil i Nordjylland: Falsk satellit faldt ned i ægtepars have

Virakken om satellitten UARS mulige nedfald i Danmark, inspierede spøgefugle i Nordjylland til at lave en happening.

I en have hos et ældre ægtepar havde spøgefuglene anbragt noget der minder om elementer fra en printer, og derfor var ægteparret sikre på, at det var satellitten der var faldet ned i deres have.

Og det satte det store beredskab i gang. For ægteparret tilkaldte nemlig Beredskabscenter Aalborg, som rykkede ud til parrets have i Svenstrup ved Aalborg.

Men spøgefuglene kan nu se frem til en regning på mellem 5.000 og 10.000 kroner, for de kommer til at betale for beredskabets udrykning.

- I første omgang tog vi det meget seriøst. Men det var oplagt, at det var en happening. De genstande, vi fandt, minder til forveksling meget om en kopimaskine eller printer, der er skilt ad. Ikke noget, der har taget en tur ude fra rummet og ned, siger indsatsleder Carsten Randa til eb.dk.

- Ægteparret reagerede, som de skulle. De var i tvivl om, hvad det var. Der har været en del fremme i medierne om, at rester fra satellitten kunne være forurenet, så det var rigtigt at ringe efter politiet. De har ikke overreageret, siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip