Spears og Cyrus snakker berømmelse

Miley Cyrus får besøg af Britney Spears i en dokumentar, hun er ved at indspille for MTV. De to sangerinder skal tale om emner som berømmelse og succes på musikscenen.

Spears er en aktuel gæst, fordi hun ved MTV Video Music Awards tilbage i 2003 vakte enorm forargelse ved at tungekysse med Madonna. Dette indslag virker imidlertid som det rene vand i dag, hvor amerikanerne er i oprør over Cyrus’ optræden ved dette års prisuddeling.

Et lille reklameklip fra de to popstjerners samtale røber, at Cyrus endnu engang slår episoden hen: »Alle tager det så alvorligt, men jeg ville altså bare lave sjov - komme på scenen og affyre en hotdog-kanon«, siger sangerinden om sin optræden i hudfarvet latex-undertøj.

Dokumentaren, som MTV sender den 2. oktober, får titlen »Miley: The Movement«.

Amerikanernes forargelse gælder også videoen til sangerindens nye single »Wrecking Ball«, hvor Cyrus tilsyneladende har smidt tøjet helt. Postyret har dog ingen effekt på salget. I går strøg skæringen nemlig til tops på Billboards singlehitliste, mens Spears’ seneste udspil »Work Bitch« endnu ikke gør sig bemærket.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip